Garantia produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la  perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea producatorului sau a importatorului.
Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire ce i-au fost remise de catre comerciant odata cu produsul, si la care este indreptatit conform O.G. 21 / 1992 (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare. Aceste documente vor fi remise doar pentru produse cu folosinta indelungata.
Pentru produsele cu folosinta indelungata produselor li se ofera o garantie de conformitate de 12/24 luni. In cadrul acestui termen producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform Legii 449 / 2003, art.11, al. 2. Reparatiile se vor efectua in maxim 15 zile de la comunicare.
 
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii.
Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. Nu se poate invoca garantie in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 48 ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare a produsului/produselor trebuie sa fie   in ambalajul original si impreuna cu documentele de la achizitionare.
Deservirea cu garantie va fi efectuata numai in prezenta Certificatului de garantie. Garantia se acorda numai persoanelor care sunt indicate direct in documentele ce insotesc produsul procurat. Daca produsul a fost revandut, firma nu mai are nici o obligatiune fata de posesorii noi.
 
NU se acorda service-ul gratuit si nu se inlocuiesc produsele defecte in perioada de garantie, in urmatoarele conditii:
a) Deteriorari si defectiuni datorita transportului necorespunzator efectuat de cumparator
b) Defectiuni provocate de cumparator prin utilizarea si operarea gresita a produsului
c) Interventiile efectuate in perioada de garantie de catre persoane neautorizate
d) Defectiunile datorate uzurii provocate de suprasolicitarea, lovirea sau utilizarea incorecta, demontarea produsului de catre cumparator.
e) Folosirea produselor pentru alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute
f) Garantia nu cuprinde elementele produsului care pot fi deteriorate in urma uzurii naturale sau din cauza utilizari neadegvate (cilindri, furtune, sigurante, motor, garnituri, etc)
 
ATENTIE!! - Nu raspundem pentru incompatibilitatea produselor procurate de la noi cu cele procurate din alta parte. In cazul in care din partea clientului se solicita acordarea nejustificata a garantiei, aceasta va fi considerata ca o prestare de serviciu in afara prezentului Certificat de garantie, si respectivul serviciu va fi achitat de catre client.
Uzura fizica a produsului nu poate face parte din obiectul garantiei.