Devino partener TAPETCENTER și
bucură-te de beneficiile
programului de afiliere!

Ai un blog cu design interior sau pur și simplu vrei să-ți recomanzi prietenilor produsele noastre? Alătură-te echipei Tapetcenter și eforturile depuse în crearea unei prezențe online vor fi răsplătite!

Te răsplătim cu 8% din valoarea comenzilor generate!

Afiliere

Oferta noastra de tapet si decoratiuni interioare va ofera o diversitate de modele, nuante, texturi, culori, pentru a oferi incaperii un aspect aparte. Avem un catalog cu peste 20.000 de modele de tapet…

Principala condiție pentru a putea aplica în program este să ai o prezență online (blog, profil pe una dintre platformele de Social Media, canal de Youtube) unde să abordezi deja o tematică de design interior în comunicarea pe care o ai cu membrii comunității tale. Ajută-ne să creștem vizibilitatea produselor Tapetcenter și poți primi comision bazat pe performanțele individuale! !

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

pASUL 1

Vorbește despre produsele, serviciile sau brandul Tapetcenter pe blogul tău, în postările de pe Instagram sau în următorul video de pe YouTube

pASUL 2

Prin intermediul linkului de afiliere folosit, membrii comunității tale vor avea acces la o gamă variată de tapet & accesorii design interior.

pASUL 3

Primești comision pentru fiecare comandă online generată. Este atât de SIMPLU!

AVANTAJE

Primești un comision de 8% după fiecare comandă efectua.

Peste 20.000 produse disponibile în magazinul nostru online

Perioada de procesare comisioanelor durează doar
20 zile.

Instrumente de marketing disponibile Bannere, Feeduri de produse etc...

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Creează-ți cont rapid și ușor și aplică în programul de afiliere de aici. Vom analiza profilul tău din platforma Tapetcenter, vom accepta cererea lansată.

Programul de afiliere este adresat partenerilor cu o prezență online activa. Pentru a putea aplica trebuie să ai un website, blog, canal de YouTube sau cont pe o platformă de Social Media, Facebook, Instagram, Tik-tok etc..

După logarea în contul tău pe platforma Tapetcenter, vei avea acces la sumarul performanțelor tale. Acolo poți găsi informații despre valoarea comenzilor generate și a comisioanelor aferente.

Nu, nu adoptăm practica generării codurilor de reducere pentru afiliați.

Unul din motivele pentru care nu ai fost acceptat în program poate fi:

  • Blogul sau profilele menționate nu au specific de design interior.
  • Blogul sau website-ul tău nu pot fi accesate.
  • Calitatea conținutul postat ar putea fi îmbunătățită.

Aprobam comisioanele pentru partenerii Tapetcenter la un interval de 15 de zile de la data plasării comenzii. În cazul în care în acest timp comanda a fost returnată sau anulată, vom respinge comisionul aferent.

ÎNSCRIE-TE ACUM

Inregistrare Afiliati