Despre Blog

În secțiunea de Blog vei găsi informații utile despre alegerea, montarea, curatarea tapetului. Rămâi cu noi și fii la curent cu cele mai noi informații!

Categorii

Etichete

Distribuie

5 motive pentru a folosi tapetul în locuința ta

1. Tapetul este o alegere durabilă

Să fim sinceri, oricât de mult ți-ai dori să schimbi periodic aspectul pereților, adevărul este că, probabil, nu vei vrea să fii în renovare în fiecare an. Așadar, cea mai potrivită opțiune în redecorarea pereților o reprezintă tapetul, întrucât asigură durabilitate. În plus, tapetul protejează pereții împotriva distrugerii. Acesta arată bine timp de mai mulți ani, rezistând chiar și 10-15 ani dacă este amplasat corespunzător. Așadar, nu va mai fi nevoie să renovezi pereții mult timp după ce ai aplicat tapet pe ei.

2. Tapetul este ușor de curățat și întreținut

Oricât te-ai strădui să menții pereții impecabili, se mai întâmplă și mici incidente care pot lăsa pete pe aceștia. Ei bine, atunci când pereții sunt vopsiți, petele arată inestetic și, în cele mai multe cazuri, nu pot fi îndepărtate. În schimb, dacă folosești tapet, petele pot fi îndepărtate ușor cu ajutorul unei cârpe. 

3. Este ușor de instalat și de îndepărtat

Există adeseori mitul conform căruia tapetul este foarte greu de îndepărtat de pe perete. Ei bine, poate că acest lucru era valabil în trecut, însă modelele de tapet din zilele noastre sunt ușor de instalat, dar și de îndepărtat. Așadar, dacă îți dorești o redecorare mai curând, poți înlocui foarte ușor tapetul cu unul nou.

4. Ai o mare varietate de modele și texturi dintre care să alegi

Spre deosebire de vopsea, care este disponibilă într-o varietate minimă de texturi, tapetul îți oferă o gamă largă de texturi dintre care să alegi. În plus, culorile și modelele sunt nelimitate, astfel că poți găsi un tapet care să se potrivească perfect cu stilul tău și cel al locuinței. 

5. Tapetul reprezintă o opțiune accesibilă ca preț

Întrucât există o diversitate foarte mare de modele de tapet, există și diferite prețuri, astfel că poți ușor găsi un tapet care se încadrează în bugetul de care dispui pentru redecorarea pereților. Iar dacă iei în considerare durabilitatea extinsă a tapetului, vei realiza că acesta reprezintă chiar o opțiune convenabilă.

Concluzie

Iată, așadar, cinci motive pentru care merită să alegi tapetul când vine vorba de renovarea locuinței. Cu ajutorul tapetului, vei reuși să creezi un aspect nou, proaspăt și atrăgător în orice încăpere.