Despre Blog

În secțiunea de Blog vei găsi informații utile despre alegerea, montarea, curatarea tapetului. Rămâi cu noi și fii la curent cu cele mai noi informații!

Categorii

Etichete

Distribuie

Înlocuitor de faianță – top 5 beneficii

Înlocuitor de faianță – top 5 beneficii

Faianța este adeseori folosită pentru a decora pereții băii, deoarece are numeroase beneficii în această încăpere. Însă, adevărul este că o faianță veche arată uzată și poate avea un aspect neplăcut, iar schimbarea acesteia presupune muncă temeinică și costuri destul de ridicate. Din acest motiv, dacă ai în plan renovarea băii și este nevoie să schimbi aspectul pereților din baie, o soluție pe care ar fi bine să o iei în considerare este utilizarea de înlocuitor de faianță.

Înlocuitorul de faianță este un model de tapet menit să înlocuiască faianța în spațiile cu umiditate ridicată sau unde gradul de murdărire este ridicat. Așadar, dacă ai nevoie de o redecorare a pereților băii, un înlocuitor de faianță este alegerea perfectă, acesta fiind special destinat acestei încăperi. Dar haide să vedem care sunt principalele beneficii pe care ți le oferă un înlocuitor de faianță.

1. Un înlocuitor de faianță are un aspect grozav, similar cu al plăcilor reale de faianță

Înlocuitorul de faianță este un model de tapet cu design care amintește de plăcile reale de faianță. Ușor de aplicat, acest stil de tapet va crea impresia de faianță în baia ta, fiind însă mult mai ușor de montat decât plăcile reale de faianță.

2. Găsești modele potrivite stilului dorit

Indiferent de culoarea, stilul sau modelul pe care îți dorești să îl obții în baia ta, găsești tapet înlocuitor de faianță care să corespundă nevoilor și preferințelor tale. Modelele variate din această categorie îți permit să decorezi baia în stilul la care ai visat.

3. Este ușor să montezi un înlocuitor de faianță

Înlocuirea sau montarea plăcilor de faianță presupune muncă multă, grea și murdărie pe măsură. În schimb, spre deosebire de plăcile reale, un înlocuitor de faianță este ușor de montat și nu implică aproape deloc murdărie. Pe lângă aplicarea facilă, înlocuitorul de faianță are și avantajul de a fi ușor de curățat și de întreținut.

4. Aplicarea unui înlocuitor de faianță asigură o personalizare rapidă a încăperii

Înlocuitorul de faianță îți permite să personalizezi baia rapid și fără prea multe bătăi de cap. În scurt timp, obții aspectul dorit, fie că aplici acest tip de tapet pe toți pereții băii sau doar în zonele expuse la umiditate crescută, cum ar fi cabina de duș sau peretele de lângă cadă și chiuvetă. Îți poți folosi creativitatea pentru a amenaja pereții băii cu înlocuitor de faianță, obținând rapid și simplu aspectul de ceramică în zonele de toaletă, duș, cadă și chiuvetă.

5. Poate fi aplicat și peste faianță

Un alt avantaj major al înlocuitorului de faianță este faptul că poate fi aplicat și peste faianță. Astfel, dacă pereții băii tale sunt deja decorați cu plăci de ceramică, dar aspectul acestora nu te mai mulțumește și, totuși, nu ai vrea să dai jos plăcile, din lipsă de timp sau din cauza costurilor ridicate, poți aplica înlocuitor de faianță peste plăcile existente. Astfel, vei reuși repede și ușor să îi conferi băii un aspect nou, proaspăt și deosebit.

În încheiere

Înlocuitorul de faianță reprezintă o alternativă rapidă și ieftină pentru plăcile de faianță. Special conceput pentru a fi utilizat în spațiile cu umiditate crescută, acest tip de tapet este o alegere excelentă dacă îți dorești să schimbi repede și fără prea mult efort aspectul băii tale.