Distribuie

De ce să alegi TAPETCENTER în materie de renovare a pereților?

Atunci când îți dorești să schimbi aspectul locuinței tale, să îi conferi o notă personală și să aduci un plus de stare de bine în ambient, primul lucru pe care îl poți face este să renovezi pereții. Iar în zilele noastre există o mulțime de variante atunci când vine vorba de renovarea pereților. Fie că preferi să dai pereții doar cu vopsea, ori îți dorești să le oferi un aspect cu adevărat deosebit, la TAPETCENTER găsești tot ce ai nevoie în materie de renovare a pereților.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, TAPETCENTER se străduiește constant să vină în ajutorul clienților care își doresc să schimbe și să reîmprospăteze atmosfera spațiilor de locuit sau a celor de la locul de muncă. 

TAPETCENTER este magazinul care are cea mai vastă ofertă în materie de tapet pe întreaga rază a județului Bihor. În plus, începând din anul 2013, compania este marcă înregistrată și recunoscută pe plan național. Aceste detalii sunt precum o carte de vizită a companiei, precum și o garanție a calității și serviciilor menite să acorde atenție fiecărui client în parte.

De ce să alegi TAPETCENTER când renovezi?

TAPETCENTER este alegerea potrivită atunci când renovezi, deoarece experiența în domeniu își spune cuvântul, asigurând calitatea produselor și serviciilor oferite. În plus, varietatea mare de produse disponibile îți garantează că vei găsi produsele potrivite preferințelor și stilului tău. La cererea clienților, TAPETCENTER asigură și servicii precum design, măsurători și montaj pentru tapet, perdele și draperii. 

Datorită experienței în domeniu, calificării și a pasiunii pe care echipa TAPETCENTER o simte cu privire la activitatea sa, îți suntem alături în obținerea rezultatului dorit în ceea ce privește renovarea pereților. Astfel, dacă îți dorești de exemplu să creezi un aspect inedit, decorativ, folosind tapet pe un singur perete din încăpere, ne asigurăm că pregătim vopseaua lavabilă pe loc, pentru a se potrivi cu nuanțele tapetului pe care l-ai ales. 

Echipa TAPETCENTER se străduiește constant să se dezvolte și să vină în ajutorul clienților care își doresc să redea frumusețea pereților din spațiile în care își petrec timpul zi de zi. Miile de clienți mulțumiți reprezintă cea mai frumoasă garanție a calității produselor și serviciilor oferite. Așadar, dacă îți dorești și tu să le oferi pereților din locuință sau birou un aspect cu totul diferit și care atrage privirile, te invităm să analizezi oferta de produse și servicii și să le alegi pe cele care te vor face să te simți excelent în spațiul pe care îl renovezi.

Unde ne găsești?

Desigur, ne găsești pe site-ul tapetcenter.ro, însă ne găsești și în două locații fizice din Oradea, județul Bihor. Showroom-ul TAPETCENTER este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 124, Oradea (vis-a-vis cu MOL), iar magazinul nostru este situat pe Bulevardul Dacia, nr. 55, Oradea (vis-a-vis cu Profi).