Despre Blog

În secțiunea de Blog vei găsi informații utile despre alegerea, montarea, curatarea tapetului. Rămâi cu noi și fii la curent cu cele mai noi informații!

Categorii

Etichete

Distribuie

Cel mai mare magazin de tapet din România

Cel mai mare magazin de tapet din România

Decorarea interioară cu tapet poate fi o metodă excelentă de a-ți transforma casa într-un mod frumos și accesibil. În ultimii ani, tot mai multe persoane aleg să își redecoreze locuința folosind tapet în locul vopselei pe pereți. Asta deoarece tapetul este disponibil într-o gamă largă de modele, texturi și culori, este ușor de aplicat și de îndepărtat, este versatil și are un cost accesibil. Dacă îți dorești să reamenajezi locuința și te gândești să optezi pentru tapet, probabil ești în căutarea unui magazin de tapet România.

În acest caz, Tapetcenter este alegerea potrivită. Aici găsești tapet într-o varietate de modele, nuanțe, texturi și culori, astfel încât să îi poți oferi locuinței tale aspectul dorit. Avem o gamă variată de modele de tapet, în stiluri diverse, pentru toate nevoile și preferințele. Astfel, fie că ai nevoie de un tapet clasic, unul abstract, tapet cu model 3D sau tapet pentru baie sau bucătărie, la noi găsești modelul preferat.

În plus, modelele de tapet comercializate de Tapetcenter sunt, majoritatea, lavabile și extralavabile, ceea ce îți va permite să întreții ușor pereții locuinței, odată ce ai aplicat tapetul. Și cu siguranță știi că tapetul îi conferă încăperii un aspect vizual deosebit, care atrage privirile și îți dă o stare plăcută, de bucurie și încântare.

Cel mai mare magazin de tapet din România te așteaptă cu o gamă variată de modele

Printre principalele categorii de tapet pe care le găsești la acest magazin de tapet din România se numără înlocuitor de faianță, tapet bucătărie-baie, tapet cărămidă-piatră-lemn, tapet clasic, tapet copii și tineret, tapet cu efect 3D, floral, lichid, lux, modern, revopsibil, tapet rumeguș, tematic.

Colecțiile noastre de tapet sunt împărțite în: tapet clasic, copii, lux, modern, natural, tematic și tineret. De asemenea, găsești o colecție de „tapet în 7 zile”, ceea ce înseamnă că modelele din această categorie sunt disponibile pentru precomandă, iar odată comandate, ajung la noi în termen de 7 zile, urmând să ți le livrăm în 2-3 zile.

Avem, de asemenea, și o colecție de fototapet, în care vei găsi modele de fototapet 3D, abstract, cu animale, fototapet pentru camera copiilor, floral, peisagistic, tematic, urban, fototapet pentru ușă și fototapet din vinil. Vei găsi în oferta noastră și fototapet dintr-o bucată, în stiluri precum abstract, alb-negru, fototapet cu alimente-băuturi, botanic, cascade, cu animale, 3D sau fantezie.

Alături de numeroasele modele de tapet și fototapet, ala cel mai mare magazin de tapet din România găsești și stickere cu model abstract, animale, stickere bucătărie-baie, stickere copii, cu fluturi, florale, fosforescente, geometrice, stickere decorative pentru Crăciun și stickere pentru geam.

Magazin de tapet și alte decorațiuni interioare

Alături de gama variată de tapet, fototapet și stickere, la cel mai mare magazin de tapet din România găsești și alte produse pentru decorațiunile interioare, cum sunt: țesături și fețe de masă, perdele, draperii și galerii, panouri 3D și polistiren, adezivi și scule necesare pentru decorațiunile interioare, folie autoadezivă, vopsea, borduri tapet și tablouri, plută, fibră de sticlă și termotapet.

De ce să alegi Tapetcenter?

Tapetcenter s-a înființat la finalul anului 2008, fiind un vis devenit realitate al unei persoane care și-a dorit cu ardoare să se ocupe de ceva care să-i ofere satisfacție, făcând această muncă din pasiune și cu dedicare. După ani de muncă și efort susținut, Tapetcenter a devenit o afacere înfloritoare, ajungând cel mai mare magazin de tapet din județul Bihor. Din 2013, Tapetcenter a devenit marcă înregistrată și recunoscută pe plan național.